Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Proiecte de 35 de milioane de lei la Cîmpeni: Centru de informare turistică, canalizare, stație de epurare și lucrări de infrastructură

Publicat

Primarul orașului Cîmpeni, Călin Andreș, a vorbit, într-o conferință de presă desfășurată la sediul PNL Alba, despre câteva proiecte aflate în derulare în oraș. Este vorba despre un centru de informare turistică, reabilitarea ambulatorului spitalului din oraș, o stație de epurare, lucrări de infrastructură şi reabilitarea Casei de Cultură din Cîmpeni, în valoare totală de aproape 35 de milioane de lei.

„Avem la nivelul orașului trei proiecte mari pe care le-am concretizat în 2013: un proiect de peste 6 milioane care vizează reconstrucția ambulatorului spitalului orașului Câmpeni, un proiect de aproape 3 milioane lei pentru Casa de Cultură Cîmpeni și un proiect de peste 700.000 lei pentru înființarea unui Centru de informare și promovare turistică.  Avem în derulare un proiect de canalizare și stație de epurare a apei de aproape 25 milioane”, a spus primarul Cîmpeniului.

El a mai precizat că, deși este nemulțumit de firma care efectuează lucrările de infrastructură, speră ca acestea să fie finalizate în prima parte a anului viitor: „Sunt un pic nemulțumit de firma care a fost selectată pentru a efectua construcția canalizării în Cîmpeni dar sper ca până în primăvară să reîncepem asfaltările în oraș și lucrurile să reintre în normal”.

Centrul de informare și promovare turistică va deservi toată zona Văilor Arieșului Mare și Arieșului Mic și va fi finalizat, într-o variantă optimistă, până la vară.

„În Munții Apuseni, turismul nu se face la modul adevărat și corect. Din Cîmpeni se pleacă spre zona turistică a munților Apuseni. Pentru asta vom face acel centru de informare și promovare turistică. Sper să îl putem finaliza până în vara anului viitor. Vor putea veni turiștii să își ia pliante și să se informeze despre ceea ce le poate oferi Valea Arieșului Mare și Valea Arieșului Mic”, a mai spus Andreș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Axante

    sâmbătă, 14.12.2013 at 21:00

    Eu stiu ca este Centru de Informare Turistica la Campeni. Mai faci unul domnu’ primar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax