Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiecția filmului „Despre Oameni și Melci”, pelicule și concerte speciale, în a treia zi a „Alba Iulia Music & Film Festival”. Vezi programul

Publicat

Cea de-a treia zi a „Alba Iulia Music & Film Festival” este, totodată, și punctul culminant al evenimentului. Proiecțiile de filme încep la ora 16.00 cu filmul german PINA și continuă cu producția britanică Mamma Mia, la Palatul Principilor. Tot aici, în aer liber, vom putea fi spectatorii unor concerte excepționale cu Laura Orian (7th Flower), Lights Out, dar și ai filmului românesc „The Shukar Collective Project”. În Piața Cetății se va proiecta filmul lui Tudor Giurgiu, „Despre Oameni și Melci”, pentru care și-a anunțat participarea și echipa filmului. Seara se va încheia cu un concert alternativ, cu trupa clujeană Grimus.

Vă prezentăm programul zilei de sâmbătă și descrierea evenimentelor:

Sâmbătă, 29 septembrie

Sala Ferdinand (Palatul Principilor)

16.00 “Pina” (2011, regia Wim Wenders)

PINA este un film în memoria Pinei Bausch. Filmat cu ansamblul companiei de dans Pina Bausch din Wuppertal, acest lungmetraj ilustrează ameţitoarea şi inimitabila artă a marii coregrafe germane care a murit în vara lui 2009.

18.00 “Mamma Mia” (2008, regia Phyllida Lloyd)

“Mamma Mia!” este o celebrare a mamelor şi fiicelor, a prietenilor vechi şi a rudelor regăsite. Un film în care mari actori se dovedesc a fi excelenți interpreți ai celor mai cunoscute hit-uri ABBA.

Palatul Principilor Open Air

18.30 Concert 7th Flower

7th Flower este numele de scenă al Laurei Orian, vocea trupei Sensor vreme de 9 ani. Dintre aparițiile ei scenice sub numele de 7TH FLOWER se poate menționa spectacolul “Absquatulate“, prezentat anul trecut pe scena Festivalului Internațional de Teatru de la Alba Iulia. Acum, ea vine la Alba Iulia Music & Film Festival cu un recital format din compoziții proprii, situate în zona electro-minimală și dub.

19.15 Concert LIGHTS OUT

Trupa Lights Out! a luat ființă în februarie 2010 odată cu completarea formulei actuale a formației. Stilul abordat de trupă este alternative/indie/funk. Au avut multiple apariții la concerte și festivaluri din Cluj-Napoca.

20.00 The Shukar Collective Project (2009, regia Matei-Alexandru Mocanu)

Filmul urmăreşte formarea şi evoluţia fenomenului Shukar Collective, într-o manieră vizuală provocatoare şi neconvenţională. Astfel, membrii fondatori ai grupului de ursari Shukar vorbesc pentru prima dată despre ascensiunea şi destrămarea proiectului.

Piața Cetății Open Air

20.00 “Despre Oameni si Melci” (2012, regia Tudor Giurgiu)

1992. Fabrica ARO, deţinută de stat, tocmai a dat faliment şi va fi privatizată într-o săptămână. Cumpărătorul anunţă muncitorii că fabrica va fi transformată într-o crescătorie de… melci. Este momentul ca angajații să găsească o soluție de salvare a fabricii. Echipa filmului va fi prezentă alături de spectatorii din Alba-Iulia pentru o proiecție eveniment.

22.00 Concert GRIMUS

Un concert Grimus este cu siguranță un eveniment special, iar spectatorii din Alba sunt norocoși să îi poată asculta live pe băieții care în acest an au cântat în deschidere la Placebo, Roxette și Red Hot Chilli Peppers.

Party

23.00 Festival Party (Spatiile RYMA)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax