Connect with us
Publicitate

POLITICA

Proiectul „10 pentru Europa” a ajuns la final. Ultimul eveniment a avut loc vineri, la Aiud

Publicat

Ultimul eveniment din cadrul proiectului „10 pentru Europa”, au avut loc vineri,  la Aiud. Este vorba despre „Impactul politicilor europene în viaţa comunităţii”, desfășurat sub sloganul „Adu Europa acasă”. La eveniment au participat  liderii județeni și locali ai PNL și TNL, reprezentanți ai administrației județene, specialiști din domeniul implementării proiectelor cu finanțare european,  reprezentanți ai unor ONG-uri din județul Alba și specialiști în educație și formare profesională.

„Tema dezbaterii am ales-o după consultări cu colegii din echipa de campanie, din cadrul acestui proiect. Am considerat că trebuie să propunem subiecte care să-i intereseze pe tineri și am invitat atât specialiști din domeniul educației și consultanței în privința accesării fondurilor europene, cât și lideri locali ai PNL care, prin experiența acumulată în diverse funcții de conducere sau reprezentare la nivel local și central, au putut veni cu răspunsuri la întrebările celor prezenți. De asemenea, între cei peste 200 de participanți, pe care i-am avut, s-au aflat și lideri ai unor asociații ale oamenilor de afaceri și reprezentanți ai unor ONG-uri cu activitate în domeniul accesării de fonduri europene. Chiar dacă cele două evenimente s-au adresat în primul rând tinerilor, au participat persoane din diverse categorii de vârstă și categorii socio-profesionale. Toți participanții s-au arătat foarte interesați de modul în care pot fi accesate fondurile europene, dar și de alte teme care vizează procesul de integrare a României în Uniunea Europeană”, a precizat purtătorul de cuvânt al PNL Alba și candidat din partea TNL Alba în cadrul proiectului „10 pentru Europa”, Adrian Simion.

Proiectul „10 pentru Europa” este susținut de Tineretul Național Liberal și de Cluburile Studențești Liberale, cu sprijinul Partidului Național Liberal.  Este un proiect interactiv de construire a unei cariere politice şi prezintă un nou standard de transparență în selecţia candidaţilor. Prin acest proiect tinerii competenţi ai României pot ajunge pe lista Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Prin probele variate, proiectul va perfecţiona pregătirea celor mai talentaţi tineri politicieni din România. Axat pe inovaţie, „10 pentru Europa” aduce în prim plan individul, tânărul pasionat de politică, liderul interesat de evoluţia ţării sale şi a construcţiei europene, ca factor de dezvoltare naţională.

La eveniment au fost prezenți președintele PNL Alba, senator Teodor Atanasiu, vicepreședintele PNL Alba, consilierul local Gabriel Pleșa, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, președintele PNL Aiud, primarul Horațiu Josan, vioceprețedintele PNL Aiud, consilierul județean Romulus Popa, președintele TNL Aiud, Ciprian Alexa,  directorul general al ADR Centru, Simion Crețu, directorul executiv adjunct OIR POSDRU Regiunea Centru, Ada Rus, membrul BPN TNL, Ovidiu Ciucur, președintele TNL Alba, Radu Cristian, președintele CSL Alba, Roxana Vlas, vicepreședintele Asociației Procen, Claudiu Ștefani, inspector școlar ISJ Alba, Iuliana Șarlea, consilierul de  dezvoltare personală și formare profesională, Radu Cormoș și alții.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax