Connect with us
Publicitate

POLITICA

Proiectul “10 pentru Europa” continuă cu întâlniri la Alba Iulia şi Aiud. Dezbateri despre educaţie informală şi politică, pentru tinerii liberali

Publicat

Conducerea TNL Alba organizează săptămâna viitoare încă două evenimente locale în cadrul proiectului „10 pentru Europa”, cu sloganul „Adu Europa acasă”. La Alba Iulia, miercuri, 12 martie, de la ora 16.00, se desfăşoară manifestarea cu tema „Educaţia informală – inovaţie în formarea profesională”. La Aiud, vineri 14 martie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură este programat evenimentul cu tema „Impactul politicilor europene în viaţa comunităţii”.

„Cele două teme ale dezbaterilor de la Alba Iulia și, respectiv, Aiud, le-am ales după consultări cu colegii din echipa de campanie, din cadrul acestui proiect. Am considerat că trebuie să propunem subiecte care să-i intereseze pe tineri și am invitat atât specialiști din domeniul educației și consultanței în privința accesării fondurilor europene, cât și lideri locali ai PNL care, prin experiența acumulată în diverse funcții de conducere sau reprezentare la nivel local și central, pot veni cu răspunsuri la întrebările celor prezenți. Chiar dacă cele două evenimente se adresează în primul rând tinerilor, sunt invitate să ia parte toate persoanele interesate de ceea ce înseamnă educație și formare profesională, de modul în care pot fi accesate fondurile europene, dar și de alte teme care vizează procesul de integrare a României în Uniunea Europeană”, a declarat moderatorul evenimentelor, prof. Adrian Simion, purtător de cuvânt PNL Alba și candidat din partea TNL Alba în cadrul proiectului „10 pentru Europa”.

Proiectul „10 pentru Europa” este susținut de Tineretul Național Liberal și de Cluburile Studențești Liberale, cu sprijinul Partidului Național Liberal. Este un proiect interactiv de construire a unei cariere politice şi prezintă un nou standard de transparență în selecţia candidaţilor. Prin acest proiect tinerii competenţi ai României pot ajunge pe lista Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Prin probele variate, proiectul va perfecţiona pregătirea celor mai talentaţi tineri politicieni din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax