Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul “Arta, acum!”. Reprezentaţii de teatru poliţist la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia şi la căminul cultural din Galda de Jos

Publicat

Foto: ccs-alba.ro

Prin intermediului programului „YouthBank” se lansează, săptămâna viitoare, un proiect coordonat de tineri şi intitulat „Arta, acum!”. Iniţiatorii doresc să aducă în faţa publicului o piesă de teatru poliţist, care va fi prezentată la Alba Iulia şi la Galda de Jos.

Prima reprezentaţie de teatru are loc în oraşul Alba Iulia, marţi, 28 mai, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor, iar a doua în satul Galda de Jos, vineri, 31 mai, începând cu ora 17:00, la căminul cultural.

Proiectul este finanţat de Fundatia Comunitară Alba prin programul “YouthBank”, având ca principali parteneri Teatrul ”Skepsis”, Casa de Cultură a Studenţilor şi căminul cultural din Galda de Jos.

“Proiectul nostru îşi propune sa aducă în faţa tinerilor una dintre cele mai frumoase forme ale artei: teatrul. Echipa noastră îşi doreşte de asemenea să aducă ceva nou, în ideea de teatru, tocmai din acest motiv prezentând o piesă de teatru poliţist. Piesa este una alertă, în care intriga şi suspansul se îmbină într-un mod extraordinar şi avem siguranţa că va fi o piesă cu adevărat fascinantă pentru tânăra generaţie. Pentru că ne dorim un impact mai mare, vom demara proiectul atât în mediul urban, Alba Iulia, cât şi în mediul rural, Galda de Jos”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax