Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul „Banca de Alimente pentru încă 18 judeţe” a ajuns la final. 877 de beneficiari din judeţul Alba au primit pachete

Publicat

„Banca de Alimente pentru încă 18 judeţe” a ajuns la final. Proiectul  a avut ca principal obiectiv ajutorarea cu alimente de bază a familiilor şi persoanelor nevoiaşe din judeţul Alba. Acesta a fost derulat de Crucea Roşie Română, în colaborare cu Fundaţia Carrefour şi Carrefour România.

877 de beneficiari din judeţul Alba, selectaţi în colaborare cu Serviciile sociale din cadrul Primăriilor au fost ajutaţi cu pachete alimentare a câte 12 kg fiecare. Au fost distributie aproximativ 10.500 kg de alimente în valoare de 37.425 lei. Pachetele au avut ca şi conţinut alimente de bază precum: conserve din carne, pateuri, orez, zahar, ulei, făină, mălai, fasole uscată, bulion, paste făinoase şi biscuiţi.

Vedeţi mai jos câte persoane au beneficiat de aceste pachete.

Abrud – 27 beneficiari
Aiud – 42 beneficiari
Alba Iulia – 253 beneficiari
Baia de Arieş – 25 beneficiari
Blaj – 100 beneficiari
Câmpeni – 51 beneficiari
Cugir – 105 beneficiari
Ocna Mureş – 50 beneficiari
Sebeş – 100 beneficiari
Teiuş – 74 beneficiari
Zlatna – 50 beneficiari

„Începând din septembrie 2009, datorită generozităţii partenerilor şi a donatorilor săi, Banca de Alimente este unul din proiectele de succes ale Crucii Roşii Române. În demersul nostru de a trăi într-o lume fără foame, avem alături cele mai importante lanţuri de super şi hipermarketuri, în cele 29 filiale unde există astfel de magazine. Fundaţia Carrefour a răspuns apelului nostru de a sprijini cu alimente şi populaţia care locuieşte în cele 18 judeţe fără astfel de centre comerciale. Colaborarea noastră reprezintă un exemplu de umanitate, ce va aduce lumina şi bucuria în sufletele şi pe masa celor nevoiaşi.

Mulţumim pe această cale voluntarilor de la subfilialele de Cruce Roşie şi autorităţilor locale pentru sprijinul acordat în distribuirea pachetelor alimentare persoanelor vulnerabile din punct de vedere social, reuşind astfel să ne aducem aportul la îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora”, au transmis reprezentanţii Crucii Roşii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax