Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul cantinei de la Şcoala Generală „Vasile Goldiş” din Alba Iulia. Modificarea documentaţiei, în şedinţa Consiliului Local

Publicat

scoalal generala nr 1 vasile goldis alba iulia Consilierii locali vor avea de aprobat modificarea documentaţiei PUD pentru construirea unei cantine şi a spaţiului de preparare a hranei la Şcoala Generală “Vasile Goldiş” din Alba Iulia.

Documentaţia prezintă propunerea construirii unei clădiri noi, în suprafaţă de 218 mp (22,20 m x 10,70 m), pe un nivel, separat de clădirea şcolii.

Modificarea PUD din 2013 constă în “construirea funcţiunii într-un corp independent structural şi nu ca extindere a şcolii existente. Funcţional, este propus fluxul de comunicare pentru accesul elevilor direct din şcoală în cantină. Destinaţia propune spaţiu de preparare a hranei, spaţii de depozitare şi vestiare cu grupuri speciale”, se arată în documentaţia de proiect.

Se propune construirea corpului 2 de clădire pentru funcţiunile sală de mese, bucătărie, zone de depozitare, vestiare cu băi.

Accesul principal se va face din strada Călăraşi, iar cel secundar, din strada Avram Iancu.

Şcoala Generală Vasile Goldiş funcţionează pe un teren de 12.190 mp, cu 9 construcţii (5 corpuri ale şcolii, cel al Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 7, curte, sală de sport, magazie).

Construcţia propusă va fi din zidărie din cărămidă, cu şarpantă din lemn şi învelitoare din ţiglă ceramică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax