Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Proiectul de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă în Alba a ajuns la final. A fost semnat ultimul contract

Publicat

YouTube video

Proiectul de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Alba a ajuns la final. Vineri, reprezentanții Apa CTTA au semnat și ultimul contract din cadrul acestuia. Este vorba despre reabilitarea stațiilor de tratare a apei în Sebeșel, Petrești, Cugir, dar și construcția stațiilor de epurare din Sebeș și Cîmpeni, evaluată la valoarea de 45.954.986,68 lei.

Acest ultim contract a fost câștigat de Asocierea „Construzioni Dondi” S.p.A – „Dafora” SA și a fost semnat de omul de afaceri italian Luigi Pascarelli. Prin acesta a fost finalizată și etapa de achiziții publice pentru marele proiect de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Alba. Cele 15 contracte ale proiectului au o valoare totală de 332.185.502,46 lei, iar în prezent se află în diferite faze de execuție. Potrivit reprezentaților Apa CTTA, primul contract care se apropie de final este cel de modernizare a sistemului de canalizare din Alba Iulia.

Vedeți mai jos detalii despre contractul semnat vineri și proiectul de reabilitare și extindere a infrastructurii de apă și apă uzată în Alba:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alba micesti?

    vineri, 26.10.2012 at 15:38

    Va referiti la canalizarea dintre alba si micesti pe care au inceput din nou sa o sape cei de la instalatorul. Spuneti mai bine de ce au pus canale de racord la o adancime la care poti sa te racordezi doar cu etajul casei nici decum cel putin cu parterul. intrebati pe cei de la apa ctta cati proprietari s-au bransat pana acum la acest sistem care a fost facut ca la romani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax