Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul de înfiinţare a Companiei Naţionale pentru Autostrăzi, prezentat miercuri, în şedinţa de Guvern

Publicat

Proiectul legislativ prin care ar urma să fie înfiinţată Compania Naţională de Autostrăzi, ce va funcţiona în cadrul Departamentului condus de ministrul delegat Dan Şova, va fi citit, miercuri, la şedinţa de Guvern.
Potrivit declaraţiilor premierului Victor Ponta, conducerea acesteia va fi numită de către AGA şi CA. CNADNR va rămâne la Ministerul Transporturilor.

Reamintim că, la sfârşitul anului trecut, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, coordonat de ministrul delegat Dan Şova, a fost autorizat de Guvern să ceară în Adunarea Generală a Acţionarilor a CNADNR divizarea societăţii în două noi companii naţionale, respectiv Compania Naţională de Autostrăzi şi Compania Naţională de Drumuri.

În luna ianuarie, CNADNR a fost trecută în subordinea ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, urmând ca în perioada imediat următoare să înceapă procedura juridică prin care atribuţiile companiei să fie delimitate.

Tot în ianuarie, la solicitarea premierului, Mircea Pop şi-a dat demisia de la conducerea CNADNR. Rămâne pe post interimar, până la numirea altui director.

Foto: arhivă

Sursa: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax