Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proiectul „Marea Înfățișare” s-a încheiat. Peste 60.000 de persoane au văzut portretele albaiulienilor pe internet

Publicat

YouTube video

Proiectul „Marea Înfățișare” a ajuns la final. Acesta a fost prezentat joi la sediul Primăriei Alba Iulia de inițiatorul proiectului, fotograful Romulus Oprișcan, alături de primarul Mircea Hava. Este vorba despre cea mai mare campanie de promovare a orașului Alba Iulia, prin portretele a peste 1.400 de albaiulieni și turiști.

În urmă cu câteva zile a fost afișat pe clădirea Magazinului „Unirea” din centrul orașului Alba Iulia un mesh de 150 de metri pătrați, cuprinzând logo-ul orașului compus din fotografiile albaiulienilor, „în semn de mulțumire pentru cei care au participat la campanie”, după cum a menționat fotograful. O variantă digitală a logo-ului poate fi vizualizată pe site-ul proiectului, albaiuliamea.ro, dar și pe Facebook.

„A fost o campanie de promovarea a orașului pe online. Oamenii din Alba Iulia au avut o deschidere fantastică, iar ecoul a fost foarte puternic. O mare surpriză a fost că multe persoane plecate în afara țării și-au regăsit rudele printre cei fotografiați. La un calcul sumar sunt peste 60.000 de vizitatori unici. Impactul a fost mare. Au fost și agenții de publicitate din București sau Cluj care ne-au felicitat pentru idee. 60.000 de oameni au auzit despre Alba Iulia și despre lucrurile deosebite care se fac aici”, a specificat Romulus Oprișcan.

„Alba Iulia are o cu totul altă înfățișare și se știe lucrul acesta. Pentru cei care au contact cu Alba Iulia mai rar, să știți că totul este spectaculos”, a declarat primarul Mircea Hava.

Pentru acest proiect a fost alocată suma de aproximativ 16.000 lei, din care 8.000 lei au fost cheltuiți pentru printul și chiria mesh-ului afișat pe Magazinul „Unirea”, restul au fost costuri pentru site-uri și promovare. Fotograful Romulus Oprișcan s-a implicat în acest proiect, voluntar.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax