Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul – Micul actor, la Teatru de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia: două ateliere de teatru. Grupe de vârstă și înscrieri

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” continuă și în anul 2024 proiectul – Micul actor, din cadrul programului Workshop Prichindel.

Citește și: Spectacole prezentate de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, în ianuarie 2024. Program și bilete

Proiectul vizează organizarea a două ateliere de teatru, pe două grupe de vârstă, prin care ne propunem să aducem în atenția copiilor arta animației și arta actorului, cu scopul să îi ajutăm în deprinderea de noi abilități artistice, dezvoltarea imaginației, dezvoltarea vorbirii și a capacității de comunicare.

Atelierele se vor desfășura pentru următoarele grupe de vârstă

  • Micul actor – arta actorului – pentru grupa de vârstă 12 – 15 ani, coordonatoare: actrițele Viorica Boda și Teodora Popa – în zilele de marți
  • Micul actor – arta animației – pentru grupa de vârstă 6 – 11 ani, coordonatori: actorii Laura Boboc și Adam Boboc – în zilele de joi

Perioada de derulare a atelierelor este 6 februarie – 25 aprilie, la sediul teatrului, de la orele 17:00.

Durata unui curs va fi de două ore.

Înscrierile se fac la adresa: secretariat@teatrulalba.ro, până în data de 31 ianuarie, unde vă rugăm să ne transmiteți următoarele: numele complet al copilului, vârsta, numele și numărul de telefon al unui părinte.

Numărul maxim de cursanți este de 12 pentru fiecare grupă, iar înscrierea se va face în ordinea primul venit, primul servit.

Costuri ateliere

Costul atelierului este de 200 lei/copil.

Dacă într-o familie sunt mai mulți copii care își doresc să participe în cadrul atelierului, pentru primul copil se plătește tarif întreg, iar următorii beneficiază de o reducere de 50 %.

Teatrul aduce bucurie, teatrul educă, teatrul vindecă, așadar nu putem decât să vă spunem că așteptăm cu nerăbdare să vă introducem în lumea inefabilă a teatrului și a poveștilor.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul 0372758351.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax