Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul ”Poezii pe șase corzi”, coordonat de Cristian Alexievici, organizat la Bilblioteca Județeană Lucian Blaga din Alba Iulia

Publicat

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează, marți, 9 iulie 2024, de la ora 17.00, o nouă întâlnire muzical-creativă, în cadrul proiectului „Poezii pe șase corzi”.

”Cu sau fără chitară, sunteți la fel de bine primiți în rândurile celor care vor recita, cânta și, în cele din urmă, vor crea: versuri, muzică, bucurie și frumos, inspirându-se din poeziile lui Nichita Stănescu” au precizat reprezentanții instituției.

Luna aceasta proiectul „Poezii pe șase corzi” va fi coordonat de Cristian Alexievici, profesor la Liceul de muzică „Regina Maria” Alba Iulia.

Acesta este absolvent al The Institute of Contemporary Music Performance London, este interpret, compozitor și orchestrator foarte talentat, care se remarcă în concerte prin calitatea interpretativă superioară și profesionalism.

„Dacă îți place să citești, să scrii poezii, să cânți la un instrument sau cu vocea, aceasta este ocazia perfectă să îți exprimi talentul și să te conectezi cu alți pasionați ca tine”, a transmis Cristian Alexievici.

Prin intermediul acestui proiect se urmărește promovarea colecțiilor bibliotecii, a poeților, a poeziei și textelor cântate, a cântecelor, a creatorilor, în vederea atragerii de noi categorii de public spre bibliotecă, stimularea actului de creație, cu scop de informare, educare și recreere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate