Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul „Primul Ghiozdan” continuă în anul școlar 2014-2015. Peste 3.600 de copii din clasa pregătitoare vor primi rechizite gratuite

Publicat

Copiii din clasele pregătitoare din judeţul Alba vor primi, și în acest an, de câte un ghiozdan gratuit, echipat cu rechizite şcolare şi alte materiale didactice. Costurile programului pentru anul școlar 2014-2015 este de aproximativ 100.000 de lei, bani alocați de Consiliul Judeţean Alba.

Prin proiectul „Primul Ghiozdan”, inițiat de vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, copiii din clasele pregătitoare din județul Alba vor beneficia de câte un ghiozdan echipat cu rechizite școlare și alte materiale didactice, valoarea contractului semnat în acest an fiind de 103.798 lei + TVA.

În cadrul programului derulat în acest an vor fi achiziționate 3.620 de ghiozdane, pentru fiecare copil din județ care va merge din toamnă în clasa pregătitoare, în anul de învățământ 2014-2015.

Câștigătorul licitației organizate de Consiliul Județean Alba, o firmă din Baia Mare, are ca termen de predare data de 31 august.

Fiecare ghiozdan va conţine: caiete de română, matematică şi desen, creioane, culori, radieră, riglă, stilou cu rezerve şi un penar.

Raul BACIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax