Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale de la 1 octombrie a fost adoptat de Camera Deputaţilor, for decizional

Publicat

Proiectul de lege privind reducerea CAS, de la 1 octombrie, cu 5 puncte procentuale, a fost adoptat de Camera Deputaţilor, miercuri, în unanimitate. Premierul Victor Ponta susţine că datele de la INS confirmă că România este în graficul stabilit cu instituţiile internaţionale şi poate lua această măsură.

Potrivit premierului, ar fi o măsură care ar acorda şi mai multă încredere celor care investesc în România pe termen mediu şi lung şi creează locuri de muncă.

Camera Deputaţilor este for decizional în cazul acestui proiect de lege.

Guvernul a aprobat în luna iunie proiectul de lege care prevede reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator de la 1 octombrie. Numărul actual al salariaţilor din România este de aproximativ 4,6 milioane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax