Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Proiect de promovare a Cetăţii din Alba Iulia: „Respiră aerul istoriei”

Publicat

Cel mai nou proiect de promovare a Cetăţii Alba Carolina, „Respiră aerul istoriei” a primit parafa Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Proiectul îşi propune promovarea potenţialului turistic al Cetăţii în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică, prin crearea unui pachet integrat de activităţi de marketing. În acest sens, fortificaţia va fi prezentată la evenimente şi târguri naţionale, pentru a deveni vizibilă ca destinaţie turistică.

Contractul a fost semnat în data de 18 noiembrie, anul trecut, iar valoarea investiţiei este de 1.033.249,95 lei. Din această sumă, valoarea eligibilă din FEDR este de 665.850,04 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional 94.002,36 lei, iar cofinanţarea municipiului Alba Iulia reprezintă 23.500,59 lei. „Suntem conştienţi că nu e de ajuns să avem Cetatea. E obligatoriu să ştim şi ce să facem cu ea, cum să o conservăm, cum să o facem mai frumoasă şi, la fel de important, cum să o promovăm ca produs turistic pentru vizitatorii din ţară şi străinătate”, a explicat primarul Mircea Hava.

Promovarea Cetăţii albaiuliene se va face şi prin intermediul uni film documentar de 10 minute, un spot publicitar video şi audio, un videoclip de 45 de secunde, 25 de inserţii publicitare audio-video, 8.000 de cărţi poştale, magneţi de frigider, steguleţe, broşuri, hărţi şi agende.

Durata de implementare a proiectului este de 10 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax