Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul „Şi noi putem”: 30 de elevi de la patru licee din Alba Iulia au participat la proba cu ştafeta a echipei de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”

Publicat

Luni s-a desfăşurat Proba cu ştafeta din cadrul proiectului „Şi Noi Putem” iniţiat de un grup de elevi ai Colegiului Tehnic ”Alexandru Domşa” din Alba Iulia. La această activitate au participat peste 30 de elevi de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”, Colegiul Economic „Dionisie Pop Martian”, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, Colegiul Naţional „Horea Cloşca şi Crişan. Concurenţii au avut de parcurs traseul Poarta a III-a , Hotel Cetate, Statuia lui Mihai Viteazul, Parcul Custozza, Poarta I şi Obelisc.

Cei 20 de concurenţi, organizaţi în echipe, au fost puşi la încercare prin diverse provocări de către membrii echipei şi voluntarii implicaţi în proiect. Concurenţii au avut de parcurs traseul Poarta a III-a , Hotel Cetate, Statuia lui Mihai Viteazul, Parcul Custozza, Poarta I şi Obelisc.

Printre probele pe care le-au avut de îndeplinit se numără schimbul de tricouri, fotografierea cu o persoană necunoscută, au trebuit să îşi ducă partenerul în spate şi să facă jonglerii cu mere.

Până în prezent, în cadrul proiectului s-au desfăşurat două activitaăţi, respectiv o competiţie de tenis de masă şi una de tenis cu piciorul.

Toţi concurenţii vor fi premiaţi după desfăşurarea concursului de dans, al echipei Wild, care va avea loc joi de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor (sala oglinzilor).

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax