Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul „Tinerii fotografi bălgrădeni” a ajuns la final. 18 elevi de liceu au fost inițiați în arta fotografică

Publicat

YouTube video

Elevii din Alba Iulia pasionați de fotografie au avut ocazia să participe în perioada 8-15 aprilie la un curs de fotografie susținut de Mihaela Bucătaru, fotograf profesionist în Târgu Mureș. Proiectul numit „Tinerii fotografi Bălgrădeni” a fost coordonat de eleva de 15 ani Denisa Frățilă și este un proiect finanțat de Fundația Comunitară Alba prin Programul YouthBank, având ca parteneri locali Centrul Județean de Voluntariat Alba și Centrul Comercial Alba Mall.

Workshop-ul de fotografie s-a desfășurat în atelierul creativ de la Alba Mall, dar și în oraș. Cei 18 tineri care au participat la cursuri au povestit în cadrul unei conferințe că în cele patru zile au învățat cum să încadreze o fotografie, să fie atenți la umbre, dar și multe alte lucruri.

În data de 13 aprilie, elevii și-au expus lucrările în cadrul unei expoziții deschise în incinta centrului comercial Alba Mall. Cu banii rezultați din vânzarea fotografiilor, aceștia vor mai organiza tot la Alba Iulia un workshop de fotografie.

Scopul principal al proiectului consta în antrenarea tinerilor în asemenea activități, dar și acapararea atenției publicului. De asemenea, activitățile desfășurate de echipă au ca interes primordial dezvoltarea unei personalități complexe a tinerilor participanți. Acest proiect a luat naștere deoarece tinerii voluntari au identificat o lipsă substanțială a informării comunității privind domeniul artelor, a fotografiei și a beneficiilor pe care acestea le poate oferi. Proiectul ajută persoane pricepute în domeniul artei să se perfecționeze.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax