Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Project Power, lansat de Netflix în luna august. Filmul din seria celor cu supereroi, în preferințele spectatorilor români

Publicat

YouTube video

Când o pastilă care le oferă utilizatorilor săi superputeri imprevizibile timp de cinci minute, ajunge pe străzile din New Orleans, un dealer adolescent și un polițist local trebuie să facă echipă cu un fost soldat pentru a distruge grupul responsabil de crearea sa.

Project Power este un film american din seria celor cu supereroi, regizat de Ariel Schulman și Henry Joost, produs de Eric Newman și Bryan Unkeless și scris de Mattson Tomlin.

Filmul, lansat în august 2020, este pe primul loc în România pe Netflix.

Îi are în rolurile principale pe Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt și Dominique Fishback, alături de Colson Baker, Rodrigo Santoro, Amy Landecker și Allen Maldonado.

A primit recenzii mixte de la critici, care au lăudat jocul actorilor, secvențele de acțiune și imaginile senzaționale, dar au criticat scenariul care a profitat prea puțin de potențialul pe care îl avea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax