Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Promisiunea unei săli de sport la Școala „Avram Iancu” din Alba Iulia ar putea deveni realitate. Se va vota Planul Urbanistic

Publicat

După ani în care sala de sport a Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia era doar o promisiune la început de an școlar, se pare că lucrurile încep încet să se miște. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava a postat pe pagina personală de facebook un proiect al viitoarei săli. Edilul spune că luna viitoare se va vota în ședința de CL Planul Urbanistic, iar de acolo urmează finanțarea obiectivului care se află în mâna Companiei Naționale de Investiții.

„După o lungă așteptare e greu să comut într-o gamă pozitivă și să răspund simplu: da, o vom avea! Despre Sala de Sport a Școlii ”Avram Iancu”, ar fi vorba. E clar că acțiunea e singura care convinge și schimbă starea. După perioada de consultare publică, urmează comisia de urbanism, iar la sfârșitul acestei luni se va aproba Planul Urbanistic în ședința de Consiliu Local.

Cam asta ar fi prima repriză. Jocul se mută pe terenul celor de la Compania Națională de Investiții, de unde se finanțează obiectivul. În afara acestui traseu, sperăm să nu intrăm în prelungiri și lovituri de pedeapsă. Aveți un ghidaj minim pentru amplasament și câteva detalii tehnice” a scris primarul Mircea Hava pe pagina de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax