Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Promovări în familie la PNL. Fiul numit consilier al premierului Orban, mama-secretar de stat la Ministerul Economiei

Publicat

Daniela Nicolescu și Radu Nicolescu, mamă și fiu, ambii activiști de bază ai PNL București din eșalonul 2, sunt mari beneficiari ai venirii liberalilor la putere.

Radu Nicolescu a devenit miercuri consilier de stat al premierului Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, iar Daniela Nicolescu va fi numită secretar de stat la Ministerul Economiei, potrivit surselor G4Media.ro.

Radu Nicolescu a fost expert IT la Ministerul Comunicațiilor și referent de specialitate la Radio România, potrivit informațiilor de pe pagina sa de Facebook, dar și șeful de cabinet al senatorului PNL Cornel Popa.

Radu Nicolescu a a vut un rol important în campanie electorală pentru prezidențiale. Firma Etis Design, pe care el o deține împreună cu mama sa, a sponsorizat postările Facebook despre acțiunile electorale ale lui Iohannis și ale PNL, potrivit unei analiza făcute de EuropaLiberă. Firma a cheltuit cel puțin 25.000 de lei pentru promovarea unor postări ale filialelor PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Prahova, Vaslui sau Buzău.

Radu Nicolescu deține, potrivit declarației de avere, 4 terenuri în București, 5 apartamente, o casă de vacanță, un autoturism BMW. Este acționar la firmele Nidac Impex SRL și Etis Design SRL și membru în asociațiile Arta Regală și Coaliția Națională pentru Modernizarea României.

În plus, Nicolescu este și șeful filialei sector 6 a Coaliției pentru Modernizarea României, ONG-ul condus de controversatul Alexandru Cumpănașu.

Daniela Nicolescu (foto stânga), mama sa, este secretar general al Organizației de Femei Liberale (OFL). A fost consilier local în Sectorul 6. Ea apare în fotografii alături de Ludovic Orban și delegația PNL la recentul congres al PPE din Zagreb.

Daniela Nicolescu a condus înainte de Revoluție departamentele de contabilitate ale unor societăți meșteșugărești, unde s-a ocupat de aprovizionare sau de activitatea financiar-contabilă, potrivit CV-ului său.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax