Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Proprietar din Sebeş, prădat de instalatori de burlane. Unul dintre muncitori i-a furat banii din casă

Publicat

Un proprietar din Sebeş s-a trezit fără bani în casă, după ce a plătit serviciile unor personae care-i schimbaseră burlanele din gospodărie. Unul dintre muncitori i-a sustras suma de 960 de lei, după care “echipa” au părăsit locuinţa. Cei trei suspecţi au fost prinşi şi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Joi, 3 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă petrecut în 27 aprilie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că G.I. (62 de ani), G.I. (39 de ani) şi P.F.G. (44 de ani), toţi din municipiul Turda, judeţul Cluj, au efectuat lucrări de înlocuire a burlanelor la locuinţa unui cetăţean din municipiul Sebeş.

După terminarea lucrării şi după ce proprietarul casei a achitat contravaloarea, profitând de neatenţia acestuia, G.I. i-a sustras suma de 960 lei, după care cei 3 au părăsit locuinţa victimei.

Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Reprezentanţii IPJ Alba informează că, dacă sunteţi abordaţi de astfel de persoane, reţineţi semnalmentele acestora, obiectele de îmbrăcăminte pe care le poartă, eventual marca şi numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasează. De asemenea, apelaţi, gratuit, Serviciul Unic de Apeluri de Urgenţă 112 si un poliţist se va deplasa imediat la faţa locului.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracţiuni, IPJ recomandă să verificaţi cu atenţie identitatea persoanelor care vă  propun sau le solicită diferite servicii, întrucât, de multe ori aşa-zişii binevoitori ascund intenţii infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax