Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Meniuri tradiţionale de Paşte, pentru atragerea turiştilor, la pensiunile din Alba

Publicat

Cum, de Paşti ne mai desparte doar o săptămână, proprietarii de pensiuni din Alba se pregătesc temeinic pentru primirea oaspeţilor, chiar dacă nu mai sunt asaltaţi cu telefoane pentru rezervări ca în anii trecuţi, înainte de criza economică.

Gazdele din Alba afirmă că încă aşteaptă ca turiştii să se intereseze de orfertele pascale.

Costurile pentru cazare şi masă se ridică la nivelul salariului minim pe economie

Dacă doriţi să vă răsfăţaţi patru zile la munte, la aer curat, costurile pentru cazare şi trei mese pe zi la o pensiune ajung undeva la 650 de lei de persoană. Cu aceşti bani veţi avea parte de condiţii excelente de cazare, iar, pe lângă mesele obişnuite, proprietarii de pensiuni organizează şi o masă festivă de Paşte, cu băuturi tradiţionale.

Meniu de Paşte

Gazdele care-şi respectă oaspeţii pregătesc pentru aceştia meniuri tradiţionale, astfel încât turiştii să simtă atmosfera de sărbătoare. Cei mai mulţi proprietari de pensiuni au stabilit în meniul mesei festive: drob de miel, pască, cozonaci, zamă acră şi ouă vopsite în foi de ceapă.

“Ca în fiecare an, ne răsfăţăm clienţii cu cele mai gustoase mâcăruri tradiţionale, mielul va fi nelipsit de pe masa de Paşte. De obicei în perioada sărbătorilor ne calcă pragul turişti care au mai fost pe la noi şi care se reîntorc deoarece le place atmosfera, confortul şi liniştea de la ţară. Noi ne pregătim şi sperăm să avem cât mai multe rezervări”, a declarat Ionela C., proprietară de pensiune din Gârda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax