Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Proprietarii de terenuri neconstruite de pe Calea Moţilor şi Zlatnei pot solicita Primăriei amenajarea căilor de acces

Publicat

Administraţia locală solicită locuitorilor municipiului Alba Iulia, deţinători ai imobilelor (terenuri neconstruite) situate pe strada Calea Moților și strada Zlatnei, până la semnalul de intrare în municipiul Alba Iulia dinspre Şard, să se adreseze în scris Primăriei pentru crearea accesului către proprietăţile fiecăruia.

„Având în vedere lucrările de modernizare a drumului în cadrul obiectivului Modernizare DN 74 de la km 99 + 870 la km 103+175, strada Zlatnei și strada Calea Moților, rugăm deținătorii de imobile (terenuri) pe care nu s-a construit, să se adreseze în scris Primăriei municipiului Alba Iulia, pentru crearea accesului de pe Calea Moţilor şi strada Zlatnei spre proprietăţile dumneavoastră”, se arată în comunicatul Primăriei Alba Iulia.

De precizat este faptul că, după finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului, nu se vor mai autoriza lucrări de acces şi racorduri la utilităţi pe durata de garanţie a acestora, respectiv 10 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax