Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Propunere a ministrului Mediului: Amânarea taxei de primă vânzare, până în 2013

Publicat

Pe motiv că proprietarii de maşini vechi nu au înţeles complet noul sistem al taxelor, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a propus coaliţiei, luni, ca taxa auto de primă vânzare pentru maşinile înmatriculate înainte de ianuarie 2007 să fie suspendată pentru circa un an. În acest timp, ar urma să fie percepută doar taxa de poluare auto, redusă cu 25%.

Astfel, plata taxei de prima vânzare pentru maşinile înregistrate înainte de 1 ianuarie 2007 ar urma să fie amânată până la 1 ianuarie 2013, propunere ce ar urma să fie inlusă într-o ordonanţă de urgenţă. În multe cazuri, această taxă depăşeşte valoarea maşinii cumpărate.

Reamintim că taxa auto în noua formulă a intrat în vigoare din 13 ianuarie 2012, pe baza unei legi aprobate de Guvern în septembrie 2011, adoptată de Camera Deputaţilor în decembrie şi publicată în Monitorul Oficial în ianuarie.

Citiţi mai mult pe realitatea.net.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax