Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Propunerea monitorizării video a intersecţiilor şi ieşirilor din Alba Iulia a fost respinsă în Consiliul Local

Publicat

Proiectul monitorizării video a intersecţiilor principale şi a ieşirilor din oraşul Alba Iulia nu a fost aprobat de Consiliul Local, pe motiv că în proiect nu ar fi fost indicate sumele necesare pentru îndeplinirea acestor obiective, deşi, cererea de aprobare s-a referit la planul de monitorizare video a oraşului, potrivit liberalilor. Reprezentantul PNL Alba, Gabi Pleşa a afirmat, vineri, în conferinţă de presă, că, dacă în bugetul pe anul 2012 nu vor fi cuprinse sumele necesare monitorizării a cel puţin 4-5 intersecţii mari din oraş, consilierii din partea USL nu vor vota proiectul de buget pentru acest an.

Proiectul de monitorizare video a intersecţiilor principale şi a ieşirilor din oraş a fost înaintat de consilierii USL şi neaprobat în Consiliul Local Alba Iulia.

Consilierul liberal Gabi Pleşa a argumentat necesitatea acestui proiect prin scăderea evidentă a infracţionalităţii şi a dat exemplul oraşului Cluj-Napoca: „Furtul de maşini şi furturile în general au crescut în ultima perioadă în Alba Iulia, iar,. într-un un oraş ca şi Clujul, care a montat anul trecut peste 200 de camere cu bună rezoluţie, infracţionalitatea a scăzut cu 23%”.

Monitoarele ar fi fost instalate la Poliţia Locală, care ar fi putut supraveghea, printre altele, felul în care se face curăţenia în oraş, traficul rutier, circulaţia autobuzelor şi altele. „Eu cred că nu se vrea monitorizarea anumitor lucruri şi servicii în Alba Iulia”, a opinat Gabi Pleşa, adăugând că, în cazul în care în bugetul pe 2012 nu vor fi cuprinse sume pentru monitorizarea video a cel puţin 4-5 intersecţii mari din oraş, consilierii USL nu vor vota proiectul de buget pentru acest an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cretu

    duminică, 29.01.2012 at 19:55

    Peste 2 zile se incheie prima luna a anului 2012 cu un rezultat ONORABIL la furturi auto de 4 VW GOLF 5 toate de 4-5 ani de zile si un Audi A6, in timp ce proprietarii(fosti) sunt disperati Politia face anchete si atat, vorba aia prinde hotul scoate-i ochii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax