Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Propuneri în CL Alba Iulia: Acoperirea unui teren de tenis în Şanţurile Cetăţii pentru practicarea sportului în sezonul rece şi amenajarea unui spaţiu nou

Publicat

Albaiulienii pasionaţi de tenis vor putea practica sportul preferat şi pe timpul iernii, asta dacă solicitarea făcută de Clubul Sportiv Mova pentru a acoperi terenul situat pe Latura de Est a Cetăţii Alba Carolina va trece în şedinţa CL de joi. În aceeaşi zonă se doreşte a fi amenajat un teren de sport, proiect care de asemenea va fi votat în şedinţa de CL.

Clubul Sportiv Mova doreşte să acopere terenul de tenis din Cetatea Alba Carolina, iar în acest sens solicită consilierilor locali să aprobe documentaţia de urbanism. În raportul de specialitate al proiectului se precizează că va fi amplasată, în anotimpul rece, o structură presostatică (balon) pentru acoperirea terenului.

„Zona acesta este caracterizată ca fiind o zonă de recreere, distracţie, activităţi în acer liber, având 4 terenuri de tenis, tribune de mici dimensiuni (39 de locuri)”, vestiare din lemn, cu caracter sezonier.

Conform temei de proiectare se propune acoperirea sezonieră a terenului de tenis nr. III din complexul bazei spoetive Club Mova printr-o structură presostatică S-595 10 mp”, este precizat în raportul de specialitate.

Tot pe Latura de Est a Cetăţii Alba Carolina se doreşte amenajarea unui teren de sport. În şedinţa de joi se va vota aprobarea concesionării prin licitaţie publică a unui imobil (teren) situat în Alba Iulia Cetatea Alba Carolina, Latura de Est, lângă skate park. Terenul va avea o suprafaţă de 1.120 de mp şi se doreşte să fie concesionat pentru o perioadă de 49 de ani. De asemenea, se va stabili şi preţul minim de pornire a licitaţiei.

Citeşte şi PUZ pentru construirea unei baze sportive în Cetate: Tenis de câmp, fotbal și spații de joacă pentru copii

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax