Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Propus pentru arest preventiv: Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a furat bani din cutia milei și a cerșit în localuri

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a acumulat o „colecție” de infracțiuni. Acesta a furat bani din cutia milei de la cimitir, a cerșit în mai multe localuri din oraș și a tulburat ordinea și liniștea publică în repetate rânduri. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere al IPJ Alba și va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit, ieri, 26.04.2013, probarea activităţii infracţionale a suspectului C.C., de 34 ani, din Alba Iulia.

Astfel, în sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în data de 08.01.2013, aflându-se în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi din municipiul Alba Iulia a avut un comportament care a provocat indignarea celor prezenţi, făcând gesturi ameninţătoare la adresa angajaţilor societăţii şi rupând mai multe pliante publicitare. De asemenea, în data de 06.03.2013, aflându-se într-un local public din Alba Iulia, a ameninţat că se va tăia cu o lamă ce o are asupra sa. În data de 17.04.2013, suspectul a sustras suma de aproximativ 200 lei din cutia milei aflată în capela unui cimitir din Alba Iulia, iar în perioada 2010 – 2013 a cerşit în mod regulat în diverse localuri de pe raza localităţii.

Faţă de suspect se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de “ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si liniştii publice”, faptă prevăzută de articolul 321 aliniatul 1 din Cod penal, „distrugere” , prevăzută de articolul 217 aliniatul 1 din Cod penal , “furt calificat”, prevăzut de articolul 208 aliniatul 1, 209 aliniatul 1 litera e din Cod penal şi “cerşetorie” , faptă prevăzută de articolul 326 din Codul penal.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de ieri, 26.04.2013 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile, propunere care nu a fost însuşită de către procuror care a dispus cercetarea suspectului în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax