Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Propuși pentru arestare preventivă. Doi tineri din Ocna Mureș au furat metale neferoase în valoare de peste 50.000 de lei

Publicat

Doi tineri din Ocna Mureș sunt propuși pentru arestare preventivă după ce, în perioada octombrie-noiembrie, au furat din incinta a patru societăți comerciale din oraș metale neferoase pe care le-au valorificat. Prejudiciul pe care aceștia l-au cauzat a fost de peste 50.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, luni, 19 noiembrie, poliţiştii din Ocna Mureş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi de metale neferoase, fapte prin care a fost cauzat un prejudiciul de peste 50.000 lei.

Ăn perioada octombrie – noiembrie, Aurel L.I. (28 de ani), care locuieşte fără forme legale în Ocna Mureş, împreună Bogdan U.A. (20 de ani), din Ocna Mureş au sustras metale neferoase din incinta a patru societăţi comerciale, bunuri pe care ulterior le-au valorificat la centre ce colectare a deşeurilor.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax