Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prorectorul Universității „Spiru Haret” a fost reținut de procurorii DIICOT, alături de alte 5 persoane

Publicat

DIICOT

Prorectorul Universității „Spiru Haret” a fost reținut de procurorii DIICOT, alături de alte cinci persoane, într-un dosar cu un număr record de percheziții.

 „În urma audierilor, pentru șase persoane s-a dispus masura reținerii pentru 24 de ore. Acestea urmează să fie prezentate în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Printre persoanele reținute se află și prorectorul instituției de învățământ”, menționează reprezentanții Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Ancheta vizează, pe lângă prorector, și trei secretari universitari, un asistent universitar, 30 de studenți, 15 profesori, trei decani și prodecani ai unor facultăți, dar și doi angajați ai universității.

De asemenea, procurorii fac cercetări și cu privire la 12 intermediari, care nu au funcții sau legături directe cu universitatea. Este vorba despre părinți, soți sau alte rude ale studenților.

Universitatea ”Spiru Haret” a fost înființată și acreditată în 5 iulie 2002, ca „instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ”. Între timp și-a câștigat renumele de ”fabrică de diplome”, un mod facil pentru oricine de a obține o diplomă universitară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jidanul

    joi, 19.12.2019 at 10:29

    Toate universitatile ori facultatile infiintate dupa 89 unde la majoritatea se intra pe bani pentru ca tanarul sa-si faca rost de o asa diploma cel ajuta la salar,ar trebui desfiintate urgent !!!!Am vazut filmulet cum dau licente la Spiru Haret si asa zizii studenti erau inghesuiti in anfiteatre unul langa altul….,parca erau gainile ce li se arunca mancare…Astia copiaza pe rupte ANDRONEASCO etc si conducerea facultatilor private se ghiftuiesc de euroi….!!!Trebuie arestati decanii,prodecanii,,,,,locurile unde se dau doctorate,ca spaga e mare si coruptia cu prostii e de nebanuit !!!!Si mai ceva,observ ca magistratii,grefierele…..etc nu doresc desfiintarea pensiilor speciale,atunci IOHANNIS si ORBAN ar trebui sa propuna un referendum la romani si sa vedeti ca 90% dintre romani doresc taierea pensiilor speciale ,ca sa fim egali in fata legilor…Destul cu favoritismele,inclusiv cu asa zisii revolutionari care nu stiu cu cine s-au batut ca si de armata si militie,securitate sunt eroi…!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax