Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prostituate din Alba Iulia şi Zlatna REŢINUTE pentru furturi de la „clienţi”. Le promiteau bărbaţilor favoruri sexuale şi îi lăsau fără banii din portofel

Publicat

prostituatePoliţiştii din Alba Iulia au reţinut două dintre cele trei femei care şi-au păgubit cu peste 7000 de lei clienţii cărora le promiteau favoruri sexuale. Acestea acostau bărbaţi în locuri publice, în conduceau „la locaţie” şi le furau banii pe care-i aveau asupra lor.

La ultima faptă de acest gen, cu „prejudiciu” de 570 de lei în dauna unui bărbat abordat în autogara din Alba Iulia, cele două au fost reţinute de oamenii legii.

Citește și Păgubit de prostituate. Două tinere din Blaj şi Zlatna i-au furat unui bărbat 3500 de lei, după ce i-au promis că vor întreţine cu el relaţii sexuale

Miercuri, 5 august, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, le-au reţinut pe S.C.B., de 24 de ani, din Alba Iulia şi pe I.D.A., de 25 de ani, din Zlatna, care sunt bănuite de furtul sumei de 570 de lei, de la un bărbat pe care l-au abordat în autogara din Alba Iulia şi căruia i-au promis favoruri sexuale, potrivit IPJ Alba.

După ce l-au condus pe bărbat într-o locaţie din Alba Iulia, cele două tinere au profitat de neatenţia lui şi i-au sustras din portmoneu toţi banii ce-i avea asupra sa.

Dosarul penal întocmit pe numele celor două femei, pentru furt calificat, a fost reunit la dosarul în care sunt cercetate faptele de furt comise de ele, în perioada august 2014 – iulie 2015.

Acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cele două tinere au mai fost reţinute în 29 iulie, pentru o perioadă de 24 de ore, alături de V.A.E., de 30 de ani, din Blaj. Cele trei sunt bănuite de comiterea, în perioada august 2014 – iulie 2015, a 4 furturi în dauna unor bărbaţi.

Fie împreună, fie individual, acostau bărbaţi, în locuri publice din municipiul Alba Iulia şi le propuneau să se deplaseze împreună, în diverse locaţii, pentru a întreţine relaţii sexuale. În aceste împrejurări şi profitând de neatenţia victimelor, femeile sustrăgeau sumele de bani ce le aveau asupra lor.

Prejudiciul total, reclamat în cele 4 furturi este de 7.700 de lei.

Poliţiştii au reuşit să documenteze activitatea celor trei femei în cele patru cazuri sesizate, dintre care unul în luna august 2014, iar alte trei în lunile iunie şi iulie 2015.

Pe numele bănuitelor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax