Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prostituate găsite „în acţiune” pe şoseaua de centură din Alba Iulia, amendate de jandarmi cu peste 2.500 de lei

Publicat

Un grup de şase tinere care practicau prostituţia pe şoseaua de centură a  municipiului Alba Iulia au fost amendate de jandarmi. Acestea au fost identificate „în acțiune” de către oamenii legii.

Surprinse în timp ce încercau să întreţină raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani, femeile cu vârste cuprinse între 17 ani și 32 de ani au primit amenzi în valoare totală de 2.750 de lei.

În ciuda faptului că sancţiunile pentru practicarea prostituţiei sunt cunoscute, a fost sesizată amplificarea acestei „activităţi” pe şoseaua de centură a oraşului, probabil şi din cauza faptului că traficul auto în zonă a crescut, odată cu devierea circulaţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Irinel

    miercuri, 21.09.2011 at 20:44

    Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax