Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Protest de duminică: Au rămas doar opt oameni pe „baricada” de la Monumentul Revoluției din Alba Iulia

Publicat

Protestele anti-Băsescu se desfăşoară în continuare la Alba Iulia, unde un grup de cel mult 8 persoane rămân pe baricadele acţiunii începute în urmă cu două săptămâni. Aceştia au continuat să îşi exprime nemulţumirile, duminică, cu pancarte şi lozinci, la Monumentul Revoluţiei din Cetate. Cu toate că nu au o alternativă guvernamentală precisă în care să-și arate încrederea, aceştia sunt convinşi că, în cazul căderii Guvernului, orice formulă politică ar fi binevenită.

„Noi suntem aici în fiecare zi la 16.00, nu lipsim. Principala nemulţumire a noastră este dispreţul pe care îl arată Băsescu pentru toată populaţia. Vede că ies oamenii în stradă, în atâtea localităţi şi strigă Jos Băsescu! şi pe el nu îl interesează”, a declarat unul dintre protestatari.

Convinşi că „nava” preşedintelui se scufundă, aceştia nu întrevăd o alternativă mai potrivită pentru guvernare: „Dintre politicienii care sunt acum, niciunul nu merită să preia frâiele. Dacă se vor organiza alegeri anticipate, dintre candidaţii care vor fi, îl vom alege pe cel care va reprezenta cea mai puţin rea opţiune”.

După principiul „speranţa moare ultima”, protestatarii albaiulieni au încredere că, într-un târziu, preşedintele şi premierul ţării îşi vor da demisiile din funcţii. Imediat după aceasta, oamenii îşi doresc să simtă efectele protestului lor în nivelul de trai al fiecăruia: „Să se ofere locuri de muncă şi să mai scadă taxele acestea mari”.

Protestatarii au promis că vor manifesta până la căderea preşedintelui: „Acum plecăm, dar nu cedăm! Ziua următoare suntem din nou aici!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Carla

    luni, 30.01.2012 at 10:11

    FELICITARI celor prezenti, luni la ora 16.00 voi fi si eu acolo !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax