Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PROTEST EXTREM: Un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor

Publicat

Un angajat al TVR s-a aruncat, joi dimineaţă, de la unul dintre balcoanele Camerei Deputaţilor, în timp ce parlamentarii dezbăteau moţiunea de cenzură.

În momentul în care premierul Boc îşi începea discursul, bărbatul, aflat în picioare pe balustrada balconului, a strigat „Boc, aţi luat drepturile copiilor!”, după care s-a aruncat.

Potrivit Televiziunii Române, acesta purta şi un tricou pe care era inscripţionat mesajul „Ne-aţi ciuruit şi ne-aţi vândut, ne-aţi ucis viitorul copiilor!”, iar, în timp ce era pe targă, acesta a strigat „Libertate!”.

Investigaţiile medicale relevă multiple contuzii la faţă, însă nici o rană care să-i pună viaţa în pericol. Totuşi, medicii spun că este posibil ca diagnosticul să se mai modifice pe parcurs.

Premierul Emil Boc a declarat că: “Ştiu şi înţeleg că mulţi români o duc greu şi acest lucru nu reprezintă vina exclusivă a cuiva. Soluţia la problemele pe care le avem nu este cea pe care am văzut-o în Parlament. Fac apel la luciditate, pentru a depăşi vremurile. Sper ca sănătatea să nu-i fie în pericol şi omul să-şi trăiască viaţa mai departe”.

Reprezentanţii Televiziunii Române spun că angajatul TVR are doi copii, dintre care unul autist. Ajutorul de însoţitor pe care îl primea pentru acest copil ar fi fost suspendat, acesta fiind motivul gestului său dramatic. Bărbatul a intrat la Palatul Parlamentului cu o acreditare de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. toma

    joi, 23.12.2010 at 13:24

    In ,89 am asistat la o diversiune pe care, din pacate, am inghitit-o pe nemestecate si a carui urmari am simtit-o din plin in toti acesti ani. Acestea ar fi:
    1.De toate relele din Romania se facea vinovat doar familia Ceausescu.

    Unde sintem acum ? Ne-am intors, oare, de unde am plecat (sau n-am plecat niciodata) ? O fi asta burghezia comunista, sintagma vehiculata in toate mediile acelor vremi la care zimbeam neincrezatori ? Credem din nou ca vinovati pentru starea in care am ajuns sint vinovati doar unii (persoana, partid) sau toti ce ne-au condus in ultimii 21 de ani ?Care e contributia noastra, a fiecaruia, la declinul la care am ajuns ? Intrebari, intrebari….dar sa nu uitam ca cei ce nu vor sa invete nimic din istorie sint obligati sa o repete.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax