Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Protest inedit împotriva tăierilor de păduri. Membrii USR din Sebeș s-au strâns pe un pod de la intrarea în oraș

Publicat

Membrii filialei USR Sebeș au protestat împotriva  exploatărilor ilegale de păduri. ”Tăierile ilegale de păduri nu sunt doar o problemă a locuitorilor din Sebeș , ci sunt un flagel național” au transmis reprezentanții lor. 

Membrii organizației locale a USR din Sebeș s-au strâns pe pasarela nodului rutier de la intrarea în Sebeș și au arătat participanților la trafic pancarte cu mesaje împotriva tăierilor ilegale de păduri.

„Natura este viața ta, nu îți bate joc de ea!” „Vrem să oprim tăierile ilegale de păduri!” sunt câteva dintre mesajele pe care protestatarii le-au afișat.

Președintele organizației, Ioan Anghel, a declarat că una dintre prioritățile sale este de a face orice este posibil pentru a nu fi complice la crimele care se fac asupra pădurilor și implicit asupra propriului nostru viitor.

În acest sens, unul dintre obiectivele USR, după ce va intra Consiliul Local, este instalarea de camere de supraveghere, care să depisteze în timp real transporturile ilegale de lemn, spun reprezentanții partidului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax