Connect with us
Publicitate

CUGIR

Protest spontan urmat de corecții fizice la Fabrica de Arme Cugir. Un muncitor ar fi fost lovit de un lider sindical

Publicat

Angajații Fabricii de Arme Cugir au declanșat un protest spontan la începutul acestei săptămâni, pe fondul mai multor nemulțumiri acumulate în timp, ca urmare a situației financiare precare în care se află societatea, dar și a prelucrării unui ordin al directorului general privind unele măsuri disciplinare.

Informația a apărut în presa centrală, pe siteul puterea.ro, care mai precizează că scânteia care a declanșat protestul a fost ”pasivitatea de care a dat dovadă conducerea administrativă față de solicitările muncitorilor”.

Potrivit siteului respectiv, a două zi după protestul spontan din 1 octombrie 2018, ”tandemul Mihăilesc – Neagu” (adică directorul fabricii Nicolae Mihăilesc și liderul sindicatului ”Apărarea”, Ioan Neagu) ”a trecut la represiuni, prin instaurarea omertei la nivelul întregii societății și, totodată, prin trecerea la identificarea și sancționarea persoanelor „vinovate” de inițierea și declanșarea acestui protest”.

Mai mult, scriu jurnaliștii de la puterea.ro, cu ocazia unei întâlniri la care urmau să participe reprezentanți ai muncitorilor, conducerii și lideri de sindicat, unul dintre liderii de sindicat, suspectând un alt angajat de declanșarea protestului, i-a aplicat acestuia un pumn în barbă, persoana lovită chemând Poliția.

La solicitarea Alba24, IPJ Alba a confirmat o intervenție la fața locului, ca urmare a unei solicitări venite prin serviciul 112, dar nimeni nu a depus vreo plângere.

Sursă: puterea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax