Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Protestele de la Alba Iulia s-au SUSPENDAT. Jandarmii au așteptat în zona pasajului din Cetate, dar nu a mai venit nimeni

Publicat

Protestatarii împotriva măsurilor impuse de Guvernul României pentru diminuarea cazurilor de COVID nu s-au mai strâns miercuri, pentru o nouă seară de proteste. 

În jurul orei 20.00, zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia era goală. 

Alba24 a transmis live protestul din seara precedentă:

LIVE VIDEO: Ziua a treia de PROTESTE la Alba Iulia împotriva restricțiilor impuse de Guvern. ”Ne-am săturat de NETFLIX!”

Miercuri însă, situația s-a schimbat.

Doar o mașină de jandarmi se afla în zonă, însă protestatarii nu au mai venit.

Aceștia erau așteptați la ora 20,00, potrivit mesajelor de pe Facebook. Aceasta este și ora la care au fost realizate fotografiile.

De altfel, un bărbat din Alba Iulia, care înregistrase o solicitare pentru organizarea unui protest împotriva măsurilor anti-Covid, a anunțat pe contul său de Facebook că o retrage ”din motive personale”.

”Buna ziua albaiulieni.

Având în vedere solicitarea depusă la Primaria Municipiului Alba Iulia în data de 30.03.2021 și înregistrată cu Nr. 35156 privind organizarea unui protest anti-covid arăt faptul că renunț și retrag această cerere din motive persoanele.

Mulțumesc pentru încredere și participare la acest protest!” a postat pe contul său de Facebook, Călin Pădurean.

Citește și: DOSARE PENALE deschise de polițiștii din Alba, în urma PROTESTULUI de luni noapte din Alba Iulia. Ce anchetează autoritățile

Reamintim că polițiștii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu în legătură cu posibile infracțiuni de instigare publică, blocarea drumului public și zădărnicirea combaterii bolilor în urma protestului spontan care a avut loc în noaptea, luni spre marți din noaptea de 29 spre 30 martie 2021, în Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax