Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Protocol semnat de Spitalul Municipal Aiud, pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale de cardiologie

Publicat

Spitalul Municipal Aiud a semnat miercuri un protocol de colaborare cu Spitalul Monza București, centru de excelenţă, sub genericul “AB Heart – excelență și pasiune pentru sănătatea aiudenilor” (Aiud-București Inima). Prin această colaborare, pacienţii vor beneficia la Aiud de servicii medicale de cardiologie, la standarde europene, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Protocolul deschide un amplu proces de colaborare, în urma căruia, la Spitalul Municipal Aiud vor fi oferite mai multe tipuri de servicii medicale importante.

Este vorba despre diagnosticul și tratamentul complet al bolilor cardiovasculare, în vederea atingerii obiectivului declarat și anume reducerea cu 2% anual a mortalității cardiovasculare în rândul aiudenilor, în special și a beneficiarilor de servicii medicale din zona pe care o deservește SMA.

De asemenea, o altă componentă prevăzută în protocol o reprezintă formarea profesională a medicilor aiudeni, prin efectuarea unor stagii de pregătire și schimburi de experiență în cadrul spitalului bucureștean pentru creșterea calității serviciilor oferite. AB Heart își propune să dezvolte, în primul rând, calitatea serviciilor pe domeniul cardiologiei clinice, dar sunt vizate, în același timp, un spectru larg de specialități: cardiochirurgie, chirurgie, ortopedie, radiologie, gastroenterolgie etc., transmit reprezentanţii spitalului.

La evenimentul de semnare a protocolului, Spitalul Municipal Aiud a fost reprezentat de către dr. Bogdan A. Popa – manager, doctor Bogdan Vințeler – director medical și Monica Dan – director economic. Spitalul “Monza” București a fost reprezentat de către Luca Militello – director general și Iulian Plescan – director operațional al centrelor Ares.

A participat la eveniment, din partea Primăriei, Liviu Florea, citymanagerul municipiului Aiud.

”Având în vedere gravitatea problemei bolilor cardiovasculare, în general, în Romania și în special în zona Aiud, considerăm că acest acord reprezintă un pas extrem de important în abordarea și gestionarea ei în mod eficient, prin creșterea calității și gamei serviciilor oferite la Spitalul Municipal Aiud”, a declarat Bogdan Popa, managerul Spitalului Municipal Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax