Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proxenet, dat în judecată după ce și-a sechestrat iubita într-un apartament din Alba Iulia. Fata salvată de polițiști și jandarmi

Publicat

politie mascati

Un bărbat, proxenet, a fost trimis în judecată de procurorii din Alba Iulia. Bărbatul din Sibiu a ajuns în atenția polițiștilor după ce și-a bătut iubita pe care o obliga să practice prostituția. 

Cei doi locuiau într-un apartament închiriat din Alba Iulia, iar după ce a pierdut o sumă mare de bani la păcănele, a bătut-o și sechestrată pe tânără. 

În data de 5 decembrie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. Bărbatul care va ajunge în fața judecătorilor este în arest preventiv, la Penitenciarul Aiud.

Pe lângă iubita sa, bărbatul a mai agresat și alte persoane în seara în care polițiștii au aflat de caz.

Cum s-a petrecut totul

Din anul 2022, tânăra și bărbatul se aflau într-o relație. Însă bărbatul se asigura ca femeia practică prostituția, în diferite orașe din țară.

Acesta o transporta dintr-un oraș în altul și statea în camera alăturată în timp ce femeia primea clienții.

Și-a agresat iubita după ce a pierdut banii la păcănele

La data de 19.09.2023, în jurul orei 02:00, pe fondul pierderii unei sume  importante de bani la jocurile de noroc, inculpatul B. s-a întors din oraș în  apartamentul în care persoana vătămată F. practica prostituția, moment în care a  început să o lovească cu pumnii și picioare în zona feței și a corpului.

CITEȘTE ȘI: O tânără care practica prostituția în Alba Iulia, bătută cu sălbăticie de iubitul proxenet. Cum a fost salvată de poliție

De asemenea,  acesta a lovit-o pe persoana vătămată cu capul de perete. În urma actelor de  agresiune persoana vătămată a suferit leziuni a căror gravitate a fost evaluată printr un număr de 20 – 25 de zile îngrijiri medicale.

Ulterior, inculpatul și-a îndreptat atenția către persoana vătămată M. și soțul  acesteia, A., și le-a cerut acestora să iasă afară din apartament.

A bătut persoanele din apartament

În momentul în care  cele 2 persoane părăseau apartamentul, inculpatul le-a lovit, respectiv pe persoana  vătămată M. a lovit-o cu pumnul în zona feței (cauzându-i leziuni a căror gravitate a  fost evaluată printr-un număr de 2-3 zile îngrijiri medicale), iar pe persoana vătămată  A. cu pumnul în zona coastelor.

După ce i-a scos afară pe soții A. și M., inculpatul a închis ușa cu cheia și a  continuat să exercite acte de agresiune asupra persoanei vătămate F., aceasta fiind  auzită cum țipă de durere din interiorul apartamentului.

Astfel cum rezultă din declarația persoanei vătămate F., inculpatul i-a cerut  să nu părăsească apartamentul, iar aceasta, de frică, s-a conformat și nu a încercat să  iasă afară.

De asemenea, din aceeași declarație mai rezultă faptul că persoana  vătămată a rămas în apartament pentru o perioadă de aproximativ 30 de minute, până  la sosirea organelor de poliție.

Polițiștii, pompierii și jandarmii au spart ușa

După sosirea organelor de poliție la fața locului acestea i-au solicitat  inculpatului să deschidă ușa și, întrucât acesta nu s-a conformat, s-a procedat la  chemarea unui echipaj de pompieri în sprijin, cu ajutorul cărora s-a reușit forțarea  ușii de acces.

De asemenea, în perioada de timp situată între momentul în care i-a scos  afară din apartament și forțarea ușii de acces, prin intermediul unui mesaj, inculpatul i-a amenințat cu moartea pe soții A. și M.

Pentru ce va fi judecat

Bărbatul aflat momentan în arest preventiv va ajunge în fața instanței pentru mai multe capete de acuzare. Acesta va fi judecat pentru proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, dar și loviri sau alte violențe.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax