Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proxenet din Alba Iulia, condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, de Tribunalul Alba

Publicat

judecart

Tribunalul Alba s-a pronunţat într-un dosar de proxenetism şi trafic de minori în care are calitatea de inculpat Ioan Vasile Fişter. Bărbatul care îşi desfăşura activitatea pe şoseaua de centură a Alba Iuliei a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi.

Prin hotărârea pronunţată, Tribunalul Alba a condamnat pe inculpatul Fişter Vasile Ioan la 3 ani şi 10 luni închisoare şi 1 an interzicerea drepturilor prev. de art. 64 lit. a, b Cod penal ( dreptul de a alege şi de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat).

Inculpatul a mai fost condamnat în anul 2011, pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, de Judecătoria Alba Iulia, la o pedeapsă de 8 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. În acest context Tribunalul Alba a revocat suspendarea condiţionată a executării acestei pedepse, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa de 4 ani şi 6 luni închisoare şi 1 an interzicerea drepturilor prevăzute de art.64 lit a, b Cod Penal.

Hotărârea a fost pronunţată în şedinţa publică din 24.01.2012 şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la pronunţare, apel ce va fi judecat de către Curtea de Apel Alba Iulia”, se arată în comunicatul Tribunalului Alba.

Bărbatul a fost ridicat în 4 noiembrie 2011 de pe şoseaua de centură a municipiului, de către oamenii legii, iar instanţa a dispus atunci arestarea lui preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax