Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proxenetul de pe strada Olteniei din Alba Iulia, condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de minori

Publicat

Protectorul prostituatelor de pe strada Olteniei din Alba Iulia a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru trafic de minori. Vasile Gheorghe Varvaroi este acuzat că a protejat o fată minoră care se prostitua pe șoseaua de centură a municipiului.

Bărbatul de 31 de ani a fost trimis în judecată la Tribunalul Alba, în iunie 2011. Sentința instanței poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia. Vasile Gheorghe Varvaroi mai este cercetat și într-un alt dosar de proxenetism aflat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia,  alături de Nicolae Ovidiu Bota (35 ani) din Sebeş, Ileana Kozak şi Daniela Andreea Kozak.

Reamintim că, în luna mai 2011, Varvaroi şi Bota au fost trimişi în judecată alături de cele două femei, în stare de arest preventiv. Oamenii legii au stabilit că aceştia au asigurat cazarea şi protecţia unor fete care îşi desfăşurau activitatea într-un bar de pe strada Olteniei din Alba Iulia, dar care se deplasau şi la domiciliile clienţilor, când erau solicitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax