Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

PSD a extras un nou director general la Loteria Română. Absolvent de economie la 52 de ani, pus șef peste ”industria norocului”

Publicat

Bogdan Pătru (62 de ani) a fost numit director general al Companiei Naționale Loteria Română, în locul lui Vlad Cristian Soare. Numirea a fost făcută de ministrul Economiei, Florin Spătaru (PSD), în numele ministerului pe care îl conduce și care controlează compania.

Potrivit informațiilor Economedia, numirea lui Bogdan Pătru are legătură cu industria ”păcănelelor” din România.

Pătru a fost, până acum un an, președintele Consiliului de Administrație al Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București, una din celebrele 22 de companii înființate de fostul primar al Bucureștiului Gabriela Firea și printre puținele care au rămas încă în activitate.

Potrivit CV-ului său, el a terminat o facultate economică la 52 de ani.

Loteria Națională, una dintre cele mai profitabile companii ale statului român, este în subordinea Ministerului Economiei, acum condus de pesedistul Florin Spătaru. Directorul general este numit de CA-ul companiei, la propunerea acționarului majoritar – ME.

CA-ul Loteriei este format din mai mulți membri cu mandat interimat, astfel: Daniela Nicolescu, din partea PNL, Elena Petrașcu, numită la propunerea PSD, Cristina Arghir, cumnata primarului Robert Negoiță de la Sectorul 3, Ioana Maria Tîra, care lucrează ca economist în LN din 2009 și a trecut și ea prin CA-ul unor companii municipale, și Monica Ion, fostă șefă de cabinet al premierului PSD Sorin Grindeanu, care este în prezent ministru al Transporturilor.

Reamintim că Daniela Nicolescu este cea care care a fost trimisă de Ministerul Economiei la Cugir în perioada grevei de la cele două fabrici de armament și muniție.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 02.03.2022 at 10:51

    PROST SI PSD-ist Sa FII, Noroc Sa Ai LA Borcanul Cu MIERE Al Loteriei ” industriei norocului ” Romane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Gelu Stoian

    miercuri, 02.03.2022 at 10:57

    Cum a ” absolvit o facultate economica ” TANTALA-ul ASTA, la Frageda VARSTA de 52 de ANI-sori ? La Seral ?? Unde ( la ce ” universite „, Tot UNA Inexistenta, Ca Deputatul PSD De Timis, Alfred Simonis ? La Fara Frecventa ? Sau, in TINERETEA lui LA ” Academia Stefan Gheorghiu ?

  3. Gelu Stoian

    miercuri, 02.03.2022 at 11:02

    In SFARSIT, mi s-a „Aprins becul ” ( Mi-a picat fisa ! ) !! Acest Individ, Balos , Patru, a trecut de la Maturica si Farasul pe care le primise, de la ex.primarita F(E)rea, amu’ Mistresa Familiei, …,La Loteria Romana, Ca RECOMPENSAdin partea PRES-ului PSD, Marcel Ciolanu’ Lesinatu’, pentru cat de bine i-a maturat strazile Capitalei, primaresei Firea !!

  4. pilu

    miercuri, 02.03.2022 at 16:59

    Deviza PSD-ului: cu proştii în frunte, vom avea succesuri multe ! Trag ăştia la voi la partid ca musca la ca….t.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate