Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba a lansat un ”telefon verde” unde cetățenii pot semnala orice problemă electorală

Publicat

Reprezentanții PSD Alba anunță într-un comunicat de presă că au deschis un ”telefon verde” unde cetățenii din județ pot sesiza posibile probleme electorale. 

Sunt vizate problemele electorale care ar putea apărea în timpul votului pentru alegerile locale și europarlamentare de duminică, 9 iunie.

Reprezentanții PSD Alba spun că pe parcursul întregii zile de duminică, în care se desfășoară alegerilor locale și europarlamentare, apelurile cetățenilor vor fi preluate de voluntari și transmise unei echipe de juriști, care le va analiza și va face ulterior demersurile legale. Cetățenii sunt încurajați să sesizeze orice incident sau faptă care au legătură cu desfășurarea procesului electoral atât telefonic, cât și printr-un mesaj pe WhatsApp sau pe pagina de Facebook.

TEL VOT poate fi apelat la numărul 0736 739 612 (apel telefonic, sms sau pe WhatsApp) și va funcționa până la încheierea întregului proces electoral.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax