Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba acuză o posibilă tentativă de fraudă electorală, la Bistra. S-ar fi găsit un buletin de vot gata ștampilat

Publicat

Reprezentanții PSD Alba au sesizat o posibilă tentativă de fraudă în cadrul alegerilor locale și europarlamentare de duminică, 9 iunie. 

Aceștia au precizat că o posibilă tentativă de fraudă ar fi avut loc la o secție de votare, la Bistra. Este vorba despre secția 205 din județ.

Potrivit PSD Alba, la secția respectivă ”s-ar fi găsit un buletin de vot ștampilat deja pentru primarul PNL în plus față de buletinele care au ajuns la alegători.

Membrii secției de votare numărul 205 din Comuna Bistra au descoperit, duminică, în timpul procesului electoral un buletin de vot în plus deja ștampilat pentru candidatul PNL, actualul primar în funcție.

Colegii noștri din Bistra au anunțat Poliția sunând la numărul de urgență 112 și au sesizat tentativa de fraudare a alegerilor locale de către persoane care susțin PNL”, au transmis într-un comunicat de presă reprezentații PSD Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax