Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba cere încetarea mandatului pentru doi primari din județ, care și-au dat demisia și au trecut la PNL. Cine sunt aceștia

Publicat

Partidul Social Democrat Alba cere încetarea mandatului în cazul a doi primari din Alba, care au trecut de la social-democrați la PNL, în timpul precampaniei pentru următoarele alegeri locale. 

Adrian Nicolae Mihălțan – primarul din Ohaba și Beniamin Toader – primarul din localitatea Poiana Vadului și-au câștigat locurile de edili alături de PSD, dar acum au demisionat din partid și au trecut la PNL.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că miercuri, 26 august, a înaintat o adresă către prefectul județului Alba prin care solicită încetarea mandatului celor doi primari.

”Astăzi am înaintat către Prefectura Alba o adresă prin care am solicitat încetarea mandatului pentru primarii trecuți de la PSD la PNL. Este vorba despre primarul de la Ohaba și Poiana Vadului.

Conform articolului 160 alineatul 7 din Ordonanța de Urgență 57/2009, prefectul are obligația să destituie acești primari, prin faptul că și-au pierdut calitatea de membru de partid și au trecut la alte partide”, a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, într-o conferință de presă, miercuri, la sediul partidului din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate