Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba: „Condamnăm public decizia celor care au părăsit partidul pentru a se alătura adversarilor”

Publicat

sediu psd

Reprezentanţii PSD Alba transmit un mesaj din partea organizaţiei, în care condamnă public decizia celor care „au părăsit partidul pentru a se alătura adversarilor” politici. Se referă la parlamentari de la centru care au demisionat din partid şi s-au alăturat ProRomânia, formaţiunea politică iniţiată de Victor Ponta.

“PSD Alba condamnă public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD.

PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea concetățenilor noștri.

Rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii.

Suntem uniți în lupta cu Statul Paralel! Nu vom ceda și vom duce până la capăt reforma justiției pe care am început-o pentru a pune capăt abuzurilor și nedreptăților care au măcinat societatea românească și prin care s-a încercat subminarea și uzurparea puterii politice aleasă prin votul democratic a milioane de români.

Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație.

Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț adoptarea Legilor justiției și îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România.

Răspunsul nostru este clar și simplu: Suntem uniți! Nu cedăm! Mergem până la capăt!”, se arată în comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax