Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba face apel la cetăţeni pentru a da o mână de ajutor sinistraţilor. Pot fi aduse bunuri, bani sau alimente la sediul partidului

Publicat

Social-democraţii din Alba fac apel la umanitatea cetăţenilor, să vină în sprijinul sinistraţilor din ţară. Aceştia au demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru persoanele afectate de ninsorile care au acoperit în ultimele săptămâni România. Toţi cei care doresc să contribuie la ajutorarea familiilor aflate la nevoie pot aduce alimente şi bunuri la sediul PSD Alba.

„Am considerat că este o prioritate. În primul rând, să ajutăm cu alimente aceste zone sinistrate pentru că principala problemă este că acele persoane nu au ce mânca. Normal că şi Guvernul s-a trezit mai târziu să ajute aceste persoane, dar iniţiativa PSD, atât la nivel naţional, cât şi local a fost să ajutăm cu alimente şi apă potabilă. Cei interesaţi să ajute, indiferent dacă ajută cu bani sau alimente, au posibilitatea să aducă aceşti bani sau bunuri la sediul PSD Alba sau să ne contacteze la numărul de telefon 0258. 810.698”, a declarat preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian.

PSD Alba a făcut deja primele demersuri pentru ajutorarea sinistraţilor. Primul transport constând în alimente şi bunuri a fost trimis deja spre aceste zone afectate de ninsori. Este vorba despre un ajutor în valoare de 100 de milioane de lei vechi, constând în aproximativ 1 tonă de conserve de carne.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax