Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba își suspendă campania electorală ”din respect pentru victimele din spitalul de la Neamț”. Ce spune Marcel Ciolacu

Publicat

PSD Alba a anunțat că își suspendă campania electorală în semn de respect pentru victimele de la Spitalul din Piatra Neamț. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al ortanizației județene. 

”Președinte interimar PSD Alba, Radu Marcel Tuhut: În urma discutiilor avute cu președintele PSD Marcel Ciolacu, începând din acest moment, PSD Alba suspendă campania electorală, în semn de respect pentru victimele de la Spitalul din Piatra Neamț” este anunțul făcut de PSD Alba.

Un anunț similar a făcut și președintele PSD la nivel național, Marcel Ciolacu:

”În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență.

Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri” a scris Ciolacu pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax