Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba: PNL exercită presiuni politice asupra Biroului Electoral Alba. Am solicitat intervenția AEP și aplicarea de sancțiuni

Publicat

PNL Alba exercită presiuni publice și discreditează imaginea Biroului Electoral de Circumscripție Alba, atitudine care nu poate fi acceptată și tolerată față de o entitate cu o conducere independentă din punct de vedere politic și care este garantul bunei desfășurări a alegerilor de duminică. PSD Alba a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă să verifice acest derapaj și să sancționeze Organizația Județeană Alba a Partidului Național Liberal.

În speță, PNL Alba a transmis presei locale un comunicat de presă (cu titlul: PSD Alba încearcă să ascundă realizările lui Ion Dumitrel, prin decizie BEC Nr.1 Alba, dată „noaptea ca hoții”), prin care induce ideea unei decizii care ar fi fost dată voit cu încălcarea legii de către Biroul Electoral. Menționăm că alăturarea sintagmei „noaptea ca hoții” de numele BEC nr.1 Alba este un atac public, o presiune politică și o discreditare a biroului, care este format atât din reprezentanții tuturor partidelor politice parlamentare, cât și din magistrați cu probitate morală ireproșabilă.

PSD Alba condamnă cu fermitate derapajul antidemocratic al Partidului Național Liberal, dar mai ales discreditarea unei structuri cu atribuții legale esențiale în asigurarea desfășurării unui proces democratic în cadrul scrutinului electoral de duminică.

Partidul Social Democrat Organizația Județeană Alba a depus, sâmbătă, la Autoritatea Electorală Permanentă o sesizare prin care solicită sancționarea derapajului politic și antidemocratic al Partidului Național Liberal, care, prin comunicatul de presă publicat, a creat un grav prejudiciu de imagine Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Alba și membrilor acestuia.

Biroul de Presă al PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax