Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba și-a desemnat candidații pentru comunele Bistra, Șibot și Almașu Mare. Doi dintre ei au mai încercat să obțină funcţia de primar

Publicat

candiati psd PSD Alba și-a stabilit candidații la alegerile locale şi pentru comunele Bistra, Șibot și Almașu Mare. Aceștia au fost prezentați marţi, în cadrul unei conferințe de presă, de către președintele organizaţiei judeţene, Ioan Dîrzu.

Lucrurile încep să intre în linie dreaptă pentru PSD Alba care începe să își anunțe candidații pentru viitoarele alegeri. După ce luni a fost desemnat Călin Potor pentru Primăria Alba Iulia, iar anterior au fost numiţi şi alţi candidaţi la funcţiile din administraţiile locale, acum a venit momentul pentru cele trei comune.

elena balea PSD a ales să meargă în comuna Bistra pe mâna profesoarei de istorie și geografie Elena Balea. Aceasta nu se află la prima confruntare electorală, fiind candidatul PDL, în urmă cu 4 ani.

Balea spune că a luat decizia de a candida din partea PSD după fuziunea celor două partide, PNL și PNL, în care spune că nu se regăsea. La alegerile anterioare, a pierdut la o diferență de aproximativ 100 de voturi.

Spune că problemele cele mai mari din comuna Bistra sunt infrastructura și cultura. „În comuna Bistra se resimte nevoia unei schimbări profunde. Nu mi-am schimbat viziunea în ceea ce privește dezvoltarea comunei mele, am rămas fidelă principiilor mele și în ceea ce privește atitudinea cetățenilor, aceștia îmi cer să fiu consecventă anului 2012”, a precizat Elena Balea.

vasile stanca Pentru comuna Șibot, candidatul PSD este Vasile Stanca, un funcționar din primărie.

PSD nu este nici pentru el primul partid politic. Iniţial, a fost membru PNG.

Vasile Stanca spune actuala administrație locală marginalizează cetățenii și a pus un prag între oamenii de rând și cei care conduc comuna.

Una dintre nemulțumirile acestuia este legată să sistemul sanitar, lipsa dispensarelor sau a curentului electric în unele locuinţe existente.

 

gheorghe marc Al treilea candidat prezentat marţi a fost Gheorghe Marc, care intră în cursa electorală pentru al treilea an alături de PSD, vizând funcţia de primar la Almaşu Mare.

Gheorghe Marc este tehnician agricol și are o firmă de transport.

Spune că, pentru un trai mai bun, administrația și oamenii din comună ar trebui să se axeze pe agricultură și pe creșterea animalelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax