Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba: Ioan Dîrzu nu este președinte interimar. NU vor fi alegeri în organizație. MOTIVELE

Publicat

PSD Alba infirmă informațiile potrivit cărora Ioan Dîrzu ar fi președinte interimar al oraganizației județene, și declară că organizația nu va organiza alegeri pentru funcția de lider. În ședința Comitetului Executiv al Partidului organizată sâmbătă la Neptun, Liviu Dragnea, a propus să se organizeze alegeri judeţene pentru funcţia de preşedinte în toate filialele conduse de lideri interimari. Conform organizației județene, chiar dacă în urma alegerilor locale din 2016, Ioan Dîrzu și-a înaintat demisia de onoare din funcția de președinte, aceasta nu a fost acceptată de echipa de conducere a partidului și ulterior Dîrzu a fost reconfirmat în funcția de lider.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a propus sâmbătă, 1 septembrie,  la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, să se organizeze alegeri judeţene pentru funcţia de preşedinte în toate filialele conduse de lideri interimari.

În această situație s-ar fi aflat și Ioan Dîrzu, care în 2016, în urma alegerilor locale,  după rezultatele slab obținute de organizația pe care o conducea și-a înaintat demisia de onoare din funcția de lider, el fiind reconfirmat în funcție din lipsa unui alt candidat la șefie.

PSD Alba, declară că Ioan Dîrzu este președinte ales pentru un madat întreg și că demisia sa nu a fost acceptată de Comitetul Executiv Național.

„Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, este președinte ales pentru un mandat întreg de 4 ani, astfel organizația județeană PSD Alba nu se află printre acele filiale în care se vor organiza alegeri pentru funcția de președinte.

Reamintim opiniei publice faptul că Dîrzu a fost ales președinte al PSD Alba pe un mandat întreg de 4 ani conform art. 86 din Statutul Partidului Social Democrat. În urma alegerilor locale din 2016,  și-a înaintat demisia de onoare Comitetului Executiv Național (CExN), demisia nefiind acceptată de echipa de conducere a Partidului și neproducând astfel efecte juridice. Ulterior,  președintele Ioan Dîrzu a fost reconfirmat în funcție și de organizația județeană.” se arată în comunicatul de presă, emis de PSD Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 03.09.2018 at 18:59

    In momentul cand ti-ai inaintat demisia (justificat, pentru rezultatele foarte slabe la alegeri) ai devenit ciuruc. Ori cum in PSD acum ciurucurile sunt in prim plan, nu se poate renunta la asa o mare somitate (cum este de altfel si cea care a comandat porcaria din 10 august). Asa ca ciurucariti inainte cu perla pe care o aveti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate